Video – 27-jarige kinderopvangmedewerker verdacht van misbruik

misbruik Paramaribo

…De zaak kwam aan het licht na aangifte van de ouders. De kinderen komen uit hetzelfde gezin en zaten op de buitenschoolse opvang, de zogeheten bso….

Een pedagogische medewerker van de kinderopvangorganisatie Partou in De Bilt wordt verdacht van het plegen van ontucht met twee kinderen. De 27-jarige verdachte zit momenteel vast, zo bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) Midden-Nederland.
De slachtoffertjes zouden handelingen hebben moeten verrichten bij de betreffende medewerker van de kinderopvangorganisatie. Het incident zou vorige week hebben plaatsgevonden.
[quads id=1]
De zaak kwam aan het licht na aangifte van de ouders. De kinderen komen uit hetzelfde gezin en zaten op de buitenschoolse opvang, de zogeheten bso.

Zedenrechercheurs doen momenteel onderzoek naar de zaak. Er zijn volgens het OM geen signalen dat de medewerker, die op staande voet is ontslagen, ook met andere kinderen ontucht heeft gepleegd. De verdachte uit Utrecht was vijf jaar in dienst bij Partou.

Ruim tweehonderd ouders van kinderen die op de opvang van Partou in De Bilt zitten, zijn woensdagavond tijdens een informatiesessie bijgepraat over de situatie. De bijeenkomst was georganiseerd door Partou, het Openbaar Ministerie en de gemeente.
[quads id=1]
Partou is naar eigen zeggen de grootste kinderopvangorganisatie van het land, met ruim driehonderd vestigingen op het gebied van kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen. Er zijn twee vestigingen in De Bilt. De verdachte was werkzaam bij locatie Weltevreden.

Bekijk hier de video erover:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.