2 broers opgesloten voor mishandeling 3de broer

politie Suriname

…Zij raakten toen verwikkeld in een woordenwisseling welke uitmondde in een vechtpartij.Deze twee hebben de andere broer vuistslagen toegebracht en prikkeldraad gewikkeld om zijn nek….

Broers wikkelen prikkeldraad om de nek van andere broer. De politie van Paradise heeft woensdag de gebroeders Parveen (34) en de 28-jarige Avinash K. in verzekering gesteld ter zake mishandeling van een andere broer.
[quads id=1]
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat alle drie broers op een bepaald moment onder invloed van alcohol verkeerden. Zij raakten toen verwikkeld in een woordenwisseling welke uitmondde in een vechtpartij.
[quads id=1]
Deze twee hebben de andere broer vuistslagen toegebracht en prikkeldraad gewikkeld om zijn nek. In het belang van het verder onderzoek zijn de gebroeders ingesloten.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.