Zus mishandeld door eigen broer

politie Suriname

De vermoedelijke drugsverslaafde Mohamedsamier M. (30) is op maandag 7 augustus door de politie van de Nieuwe Grond ingesloten. De verdachte mishandelde op die zelfde dag zijn zus in de ouderlijke woning.
[quads id=1]
Hierna reed hij weg, maar keerde kort daarna terug. Zonder enige redenen sloeg hij een schuifraam en de spiegel van een deur kapot.

Na de vernielingen liep hij de woning uit en begaf zich op straat. Daar kwam hij twee manspersonen tegen die hij bedreigde, omdat hij vond dat hun voertuigen niet goed geparkeerd stonden. Hij schopte tegen de auto’s die schade opliepen.
[quads id=1]
Bij aankomst van de ingeschakelde politie is Mohamedsamier in de kraag gevat. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.