Vrouw uit Suriname op de Bahama’s gepakt met drugs

Paramaribo Amsterdam

…steeds meer drugskoeriers uit Suriname en Guyana via Bahama’s cocaïne proberen te smokkelen. Eerder dit jaar werd een aantal van deze personen veroordeeld tot gevangenisstraffen….

Een vrouw uit Suriname is dinsdag met een hoeveelheid cocaïne aangehouden in Bahama’s. Zij arriveerde met een Caribbean Airlines-vlucht, meldt de politie van de eilandengroep.
[quads id=1]
Ook een vrouw uit Guyana is dezelfde dag met een partij cocaïne gearresteerd. De vrouw uit Suriname werd kort na aankomst aangehouden op de Lynden Pindling International Airport door agenten van de Drug Enforcement Unit. De drugs werden ontdekt nadat haar bagage werd gevisiteerd.

“Tijdens de visitatie stuitten de agenten op iets meer dan negen pond cocaïne. De vrouw is direct daarna in verzekering gesteld”, aldus de politie. In het andere geval ging de politie af op een tip waarna in een hotel in de hoofdstad een onderzoek werd ingesteld. Ook in dit geval trof de politie iets meer dan viereneenhalf kilo cocaïne aan in een reiskoffer. “Een vrouw uit Guyana die eerder met Caribbean Airlines was aangekomen is toen in verzekering gesteld”, zegt de politie. De straatwaarde van de verdovende middelen is niet aangegeven door de politie.

Op de burgers werd een beroep gedaan informatie over illegale en verdachte activiteiten in hun omgeving te blijven doorspelen aan de autoriteiten “ongeacht hoe klein of onbeduidend het mag lijken”.
[quads id=1]
Uit mediaberichten en rechtszaken van de afgelopen periode is gebleken dat steeds meer drugskoeriers uit Suriname en Guyana via Bahama’s cocaïne proberen te smokkelen. Eerder dit jaar werd een aantal van deze personen veroordeeld tot gevangenisstraffen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.