Roepeshkoemar vertelt over de moord op 35-jarige Narine

Narine Suriname

…Tot zijn verbazing was daar een man. Er ontstond een gevecht; R. pakte in de keuken een mes en stak de man in de rug en buik. Vervolgens stak hij de vrouw, die de steekpartij niet overleefde….

Roepeshkoemar R. weerspreekt de verklaringen van een getuige die maandag is gehoord. R. wordt ervan verdacht zijn 35-jarige ex-vrouw van het leven te hebben beroofd op 19 februari en haar vriend te hebben verwond. De verdachte had een huis gehuurd bij de broer van de getuige, die gisteren vertelde dat R. daar samen met zijn vrouw en twee kinderen woonde.
[quads id=1]
De relatie was echter niet stabiel. Onder andere om deze reden zou R. zijn verhuisd met medeneming van de gehele inboedel. Twee dagen voordat de vrouw om het leven werd gebracht, ontmoette de getuige hem in een winkel. Daar vertelde R. dat hij een film zou afspelen. Hiermee doelde hij op de moord die hij had gepland op de vrouw en haar baby.
[quads id=1]
De verdachte zegt dat de verklaring van de getuige niet klopt. Hij zou nimmer hebben gezegd dat hij het kind zou vermoorden. Hij zegt dat hij wel naar het adres van zijn ex is gegaan en dat hij op het erf een bestelbus zag. Hij had zijn auto erachter geplaatst en was naar binnengegaan. Tot zijn verbazing was daar een man. Er ontstond een gevecht; R. pakte in de keuken een mes en stak de man in de rug en buik. Vervolgens stak hij de vrouw, die de steekpartij niet overleefde.

Het was opmerkelijk dat de verdachte gisteren zei dat de vrouw niet dood is. Kennelijk wilde hij de rechter laten geloven dat hij dronken was en niet bij zinnen, toen hij de mensen stak. R. verklaarde gisteren dat hij nog een relatie met de vrouw had en regelmatig geld bracht voor de verzorging van het kind. De rechter merkte op dat de verdachte zich alles precies kan heugen, terwijl hij beweert dat hij dronken was. Op 23 oktober komt de openbaar aanklager aan het woord.

gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/02/22/redactie-moordenaar-narine-tulsidei-geeft-aan/

 

https://www.familienieuws.com/2017/02/21/redactie-moord-op-35-jarige-moeder-narine/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.