Overleden – Henna Van der Leeuw

Terwijl ze weg is, en jou enkel leegte laat. Vermoeden wij onverwoord. Dat ze nog steeds bestaat. Dat je haar nog kan horen, en met haar kan spreken. Want alle liefde die er was, kan zelfs de dood niet verbreken.

Henna Van der Leeuw

Geboren 24-10-1949
Overleden Rotterdam 11-8-2017

Er is gelegenheid om afscheid te nemen op vrijdag 18 augustus 2017 van 17.30 tot 19.30. Yarden Crematorium Maeterlickweg 101 te Rotterdam. Daar vindt ook de crematie plaats.

Namens de nabestaanden:
Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, zussen en overige familieleden

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]