Geslaagd – Sherelva Purperhart & Jairius Parami

Sherelva Purperhart 

Mijn Snoepje, my schooldaughter made it.

Je mamii, zoals je me noemt, is heel trots op je liefje.
Heel veel succes verder.
Kusbras van je Mami…juf van Dillenburg

[quads id=1]

Jairius Parami

Ook mijn por’fisi en baby broertje is geslaagd.
Na zoveel gepraat aan zijn hoofd is het toch gelukt.

Soms vochten we, maar het is niet voor niets geweest.

Ik ben trots op je gudu! Succes verder mi lobi brada.

Gefeliciteerd baby van me. I love you so much,

kusbras van je liefste zus Pareltje van Dillenburg


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]