6-jarig meisje overleden door omgevallen poort

kind overleden poort FamilieNieuws Suriname

…Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het meisje bij een tante was achtergelaten. Haar ouders waren ten tijde van het geval uitlandig. Volgens verklaring van huisgenoten speelde het kind achter een rolpoort. …

6-jarig meisje overleden door omgevallen poort. De 6-jarige is afgelopen zondag betrokken bij een ongeval. Zij heeft daarbij het leven gelaten.
[quads id=1]
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het meisje bij een tante was achtergelaten. Haar ouders waren ten tijde van het geval uitlandig. Volgens verklaring van huisgenoten speelde het kind achter een rolpoort. Op een onbepaald moment raakte de poort van de rails en het kantelde toen op het kindje.
[quads id=1]
De familie heeft snel het kind opgepakt en haar per eigen gelegenheid vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Zij gaf de geest op de afdeling SEH. De politie van Geyersvlijt had het lijk in beslag genomen ter obductie. Het ontzielde lichaam werd dinsdag vrijgegeven aan de nabestaanden.

Voorbeeldfoto

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.