Saskia smokkelde drugs om schoolspullen te kopen

drugs Suriname

…Ze moest in juni voor de begrafenis van haar tante naar Nederland en zou van de gelegenheid gebruikmaken om cocaïne mee te nemen. De drugs had ze van een zekere Brain gehad die haar ‘wat zakgeld’ had gegeven….

Saskia H. heeft maandag aan kantonrechter Siegline Wijnhard verteld dat ze 402 gram cocaïne probeerde te smokkelen naar Nederland om schoolbenodigdheden voor haar kinderen te kopen.
[quads id=1]
Ze moest in juni voor de begrafenis van haar tante naar Nederland en zou van de gelegenheid gebruikmaken om cocaïne mee te nemen. De drugs had ze van een zekere Brain gehad die haar ‘wat zakgeld’ had gegeven, terwijl haar zus de vliegkosten had betaald.

De rechter neemt het de vrouw kwalijk dat ze niet is gaan werken en de weg van de minste weerstand heeft gekozen, maar meer nog omdat ze eerder al is veroordeeld voor eenzelfde feit. Ze had het toen geprobeerd via een pakkettendienst en heeft volgens de rechter daarvan niet geleerd. Wijnhard stelde dat drugs voor heel veel ellende zorgen. Personen die ze gebruiken lopen het risico verslaafd te raken.
[quads id=1]
In sommige gevallen zijn drugs ook de oorzaak van ontwrichte gezinnen. De verdachte zei tegen de rechter dat ze zich niet bewust was van de gevolgen van het gebruik van drugs. Ze vroeg de rechter gisteren om haar naar huis te sturen zodat ze weer bij haar kinderen kan zijn, maar de rechter deed dat niet. Op 23 oktober komen de advocaat en de openbaar aanklager aan het woord.
Gerelateerde berichten:

40-jarige gepakt omdat grote coke-bol uit haar vagina floepte

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.