Piloot vandaag voor de rechter wegen mishandeling van zijn zoon

piloot slm FamilieNieuws Suriname mishandeling

…De jongen heeft een gebroken arm overgehouden aan de mishandeling door zijn vader. De advocaat zegt dat hij niet met slechte intenties is afgegaan op zijn zoon. …

De Boeing-piloot C.A. die door de politie is opgesloten voor mishandeling van zijn dertienjarige zoon, verschijnt vandaag voor de rechter-commissaris.
[quads id=1]
Directeur Robbi Lachmising van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), waar hij werkt, zegt dat de situatie intern is besproken, maar dat het bedrijf niet vooruit wil lopen op het onderzoek van justitie om uitspraken te doen. “De man heeft het al moeilijk genoeg in deze situatie en wij willen het niet erger maken.”

De krant verneemt van raadsman Raoul Lobo dat de vader zijn zoon niet heeft geslagen met de bedoeling hem letsel toe te brengen. “Je staat niet zomaar op om je zoon te slaan. Er is iets misgegaan waardoor het zo ver gekomen is.”

De jongen heeft een gebroken arm overgehouden aan de mishandeling door zijn vader. De advocaat zegt dat hij niet met slechte intenties is afgegaan op zijn zoon. Hij wilde hem discipline bijbrengen. Hem is namelijk geleerd om zijn kamerdeur op slot te doen, maar dat had hij op de bewuste dag niet gedaan, en zijn vader heeft hem ter verantwoording geroepen.
[quads id=1]
De directeur wil voorlopig niet antwoorden op de vraag welke maatregelen getroffen zullen worden indien de piloot wordt veroordeeld. “Het verloop van het onderzoek zal bepalen hoe het verder afloopt. “Lachmising zegt wel dat in het verleden werknemers zijn ontslagen na veroordeling. De SLM wil de politie de ruimte geven om de zaak grondig te onderzoeken en houdt daarom afstand tot dat alles afgerond is. Als de piloot te lang achter de tralies blijft, komt zijn vliegbrevet in gevaar waardoor hij niet meer mag vliegen.

Gerelateerde berichten:

Vader trapt 13-jarige zoon flauw

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.