Overleden – Robby Duin

Those we love, don’t go away, they walk beside us every day. Unseen, unheard, but always here, still loved, still missed, still very dear

Robby Ricardo Duin

Geboren Paramaribo 19-11-1942
Overleden Amsterdam 11-8-2017

Rob is opgebaard in Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91 te Amsterdam. Op donderdag 17 augustus 2017 is er van 17.00-17.45 uur gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren. Op zaterdag 19 augustus 2017 vindt de crematie plaats en gedenken we Rob in verhalen, beelden en muziek. Deze bijeenkomst vindt plaats in De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam en begint om 11.30 uur. Hieraan voorafgaand is er van 11.15-11.30 uur eveneens gelegenheid om afscheid te nemen.

Namens de nabestaanden:
De kinderen Regillio, Marita, Marvin, Anjilica & Agmanda


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]