Video -Het levenloze lichaam van vermiste Joey Hoffmann gevonden

…Joey werd sinds 8 juli vermist. Hij had op de dag van zijn verdwijning ruzie met zijn reisgenoot Derya Breukers (26). Zij kampeerde op dat moment met haar man Björn (34) in de omgeving van Silifke, waar nu ook het lichaam van Joey is gevonden…

De Turkse politie meldt dat het levenloze lichaam van de 21-jarige Joey Hoffmann uit Haaksbergen is gevonden in een opgedroogde rivierbedding bij de Turkse plaats Narlikuyu. Op de vindplaats was nog niet eerder gezocht.
[quads id=1]
Het lichaam werd vanmorgen rond half acht aangetroffen door twee honden van de Turkse politie en lag bij een rots, in de buurt van een steengroeve die door de lokale bevolking als vuilstortplaats wordt gebruikt. Volgens de hondengeleiders lijkt het erop dat Joey een natuurlijke dood is gestorven, meldt verslaggever Peter Winterman vanuit Turkije. Het lichaam van Joey is volgens een agent ter plaatse in ‘zeer goede staat’ aangetroffen: er zijn geen sporen van messteken of een schotwond. Sectie op het lichaam moet nog volgen.
[quads id=1]
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft nog geen mededelingen gedaan over de dood van Joey. De Nederlandse ambassade in Turkije verwijst voor alle informatie door naar Buitenlandse Zaken.

Joey werd sinds 8 juli vermist. Hij had op de dag van zijn verdwijning ruzie met zijn reisgenoot Derya Breukers (26). Zij kampeerde op dat moment met haar man Björn (34) in de omgeving van Silifke, waar nu ook het lichaam van Joey is gevonden. Joey zou hen helpen een huis te bouwen in Narlikuyu. De rol van het stel uit Haaksbergen in de vermissing en de dood van Joey is onduidelijk. Ook onduidelijk is of Joey het slachtoffer is van een misdrijf, een noodlottig ongeval of iets heel anders. Feit is dat zijn reisgenoten Björn en Derya Turkije voorlopig niet mogen verlaten en dat zij worden gehoord door de Turkse politie. Björn lag begin juli met ernstige verwondingen in een Turks ziekenhuis.

Heimwee
Vanaf 8 juli, de dag dat Joey in de stad Adana op het vliegveld terug naar Nederland zou stappen, is er niets meer van hem vernomen. ,,Hij had heimwee en wilde naar huis”, vertelt een goede vriend van hem, Thomas. Maar Joey lijkt nooit op de luchthaven te zijn geweest. Ook is zijn pinpas niet meer gebruikt. Op 17 juli is Joey als vermist opgegeven in Nederland. Pas begin augustus startte de politie in Silifke – na de komst van Nederlandse journalisten én de broer van Joey – een groot onderzoek.

Na zijn verdwijning brachten Björn en Derya nog zo’n twee weken door in de Zuid-Turkse stad Tarsus. Ze verbleven daar in het huis van de oma van Derya, die op dat moment in Nederland was.

De Turkse politie heeft naar eigen zeggen alles uit de kast getrokken om de vermiste Joey te vinden. Daarvan is ook de Nederlandse politie overtuigd. Toch rammelde het onderzoek naar de mysterieuze verdwijning op bepaalde punten.
Bekijk hier de Turkse video erover:

Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of ondersteuning stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie in Nederland en de rest van de wereld! Wilt u ook een nieuwsbericht, verhaal of familiebericht via ons delen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.