De trouwvideo van de Nederlandse Dennis en zijn mooie prinses

...De 28-jarige Dennis was ooit talentvol voetballer, kreeg een hartstilstand op zijn 17e, werd daarna fotomodel, vond werk in Maleisië en Singapore en ontmoette bij een voetbalclub de prinses. Hij bekeerde zich tot de islam en veranderde zijn naam in Dennis Muhammad Abdullah om met de prinses te kunnen trouwen….

Bekijk hier de eerste trouwfoto’s uit Maleisië: Dennis uit Lisse trouwt zijn prinses

[quads id=1]
Het is zover: vanmorgen is Dennis Verbaas uit Lisse getrouwd met zijn Maleisische prinses Tunku Tun Aminah Sultan Ibrahim (31). Dennis’ ouders Martin en Henriette, zijn broer en zus (Denny en Denise) en vrienden uit Nederland waren erbij in het paleis in de zuidelijke staat Johor, waar de sultansdochter vandaan komt.

Het zichtbaar gelukkige paar
De bruid en bruidegom zijn in traditionele kleding en in het wit getrouwd. Tijdens de besloten ceremonie – die op straat op grote schermen live was te volgen – werden ook huwelijkscadeaus uitgewisseld. Zo’n 1.200 gasten zijn aanwezig bij het feest dat nog de hele dag duurt.
[quads id=1]
De prinses gaat nu voor het eerst op zichzelf wonen, waarschijnlijk in een van de paleizen in Johor. De Maleisische sultansfamilie (een van de negen sultanaten van Maleisië, die bij toerbeurt om de vijf jaar de koning van het land leveren) is steenrijk.

Voetbalclub
De 28-jarige Dennis was ooit talentvol voetballer, kreeg een hartstilstand op zijn 17e, werd daarna fotomodel, vond werk in Maleisië en Singapore en ontmoette bij een voetbalclub de prinses. Hij bekeerde zich tot de islam en veranderde zijn naam in Dennis Muhammad Abdullah om met de prinses te kunnen trouwen.
[quads id=1]
Het huwelijk van Dennis is in alle opzichten een sprookje. Hij komt uit een doodgewone familie uit Lisse. Zijn vader werkt in de bloemenhandel en zijn moeder bij Miss Etam. De prinses oogstte in Maleisië bewondering dat zij trouwt met een ‘gewone jongen’ uit het buitenland.

Dennis werkt niet meer als model. Hij gaat aan de slag als leidinggevende in een van de onroerendgoedbedrijven van het sultanaat.

Bekijk hier nog een prachtige video:

Wij van FamilieNieuws wensen het bruidspaar heel veel liefde toe.
Eerdere berichten:

Video – Nederlander trouwt maandag met prinses uit Maleisië

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of ondersteuning stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie in Nederland en de rest van de wereld! Wilt u ook een nieuwsbericht, verhaal of familiebericht via ons delen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. Like onze page voor meer nieuwtjes uit Nederland en de wereld in Nederland.