30-jarige Avinash Boedhoe overleden na auto ongeluk

…Het vermoeden bestaat dat de autobestuurder bij het naderen van een drempel deze te laat heeft gezien en met een hoge snelheid eroverheen is gegaan….

De 30-jarige Avinash Boedhoe is in de vroege ochtend van zondag 13 augustus bij een verkeersongeval overleden. De politie van Latour kreeg de melding van het verkeersongeval en deed de plek aan.
[quads id=1]
Volgens het voorlopige onderzoek reed de autobestuurder Avinash over de Nieuw Weergevondenweg richting Santodorp. Het vermoeden bestaat dat de autobestuurder bij het naderen van een drempel deze te laat heeft gezien en met een hoge snelheid eroverheen is gegaan.

Avinash verloor de controle over de besturing van het voertuig, waardoor deze over de kop sloeg. De autobestuurder die alleen in het voertuig was, overleed ter plaatse. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Met het overlijden van deze autobestuurder is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 46.

Gerelateerde berichten:

Video – 30-jarige autobestuurder Avinash Boedhoe overleden na ongeval

Weer een verkeersdode na verkeersongeval

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.