Zuurstofmaskers naar beneden tijdens KLM vlucht naar Italië

…Tijdens vlucht KL941 ontstond er een technisch probleem. Er was een decompressie aan boord. De luchtdruk veranderde en de zuurstofmaskers kwamen naar beneden. ,,De passagiers hebben de maskers opgezet…

Een toestel van KLM dat zondagochtend op weg was naar Sardinië is uit voorzorg geland op de luchthaven in het Italiaanse Genua.
[quads id=1]
Er waren problemen met de luchtdruk in het toestel. Volgens de KLM was er geen paniek aan boord en zijn de passagiers niet in gevaar geweest. ,,De landing is prima gegaan en alles is rustig verlopen”, aldus een woordvoerder.

Zuurstofmaskers
Tijdens vlucht KL941 ontstond er een technisch probleem. Er was een decompressie aan boord. De luchtdruk veranderde en de zuurstofmaskers kwamen naar beneden. ,,De passagiers hebben de maskers opgezet. Daarbij was geen sprake van paniek. Het vliegtuig is daarna uit voorzorg geland op het dichtstbijzijnde vliegveld. Dat was in Genua.”
[quads id=1]

De KLM bekijkt nog hoe de passagiers verder zullen reizen naar hun eindbestemming.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.