Video – Brandweerauto slaat over de kop. 4 brandweermannen gewond

… Van de negen brandweerlui zijn vier ernstig gewond geraakt. De brandweer was met loeiende sirene onderweg naar een woningbrand aan Sr Winston Churchillweg toen het verkeersongeval plaatsvond….

Een blusvoertuig van Brandweerpost Toekomstweg is vrijdag over de kop gegaan. Van de negen brandweerlui zijn vier ernstig gewond geraakt. De brandweer was met loeiende sirene onderweg naar een woningbrand aan Sr Winston Churchillweg toen het verkeersongeval plaatsvond.
[quads id=1]
Volgens brandweervoorlichter Olton Pinas verkeren zijn collega’s buiten levensgevaar. Ze zijn ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het verkeersongeluk vond plaats in de bocht nabij Staatsolie aan de Tout Lui Faut weg.
De bestuurder verloor de controle over het stuur toen het voertuig tegen de trottoirband aankwam. Vervolgens raakte hij een ondersteuning van een elektrische mast waarna het voertuig in de trens belandde. De schade is aanzienlijk.
[quads id=1]
Post Onverdacht is op de woningbrand afgestuurd. De hoogbouw woning is volledig is de as gelegd. De brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten. Ook is een 28 lbs gascylinder uit de woning verwijderd. Het is niet duidelijk of de woning tegen brand was verzekerd. De eigenaar die slechts de resten is komen aantreffen, was niet aanspreekbaar.
Bekijk hier de video:

Geschreven door Ala-D Media
Bron: Starnieuws
Foto ; RepSur**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.