Nederlandse rappers op de vuist tijdens festival.

…De Amsterdamse rappers Chivv en Henkie T van SBMG kregen het aan de stok met Louivos van het rapperscollectief Wilden Westen uit Den Haag. Op de beelden die op social media rondgaan is te zien hoe er aan beide kanten …

De sfeer op het hiphop-festival Appelsap gisteren was over het algemeen prima maar achter de schermen gingen twee groepen rappers met elkaar op de vuist.
[quads id=1]
De Amsterdamse rappers Chivv en Henkie T van SBMG kregen het aan de stok met Louivos van het rapperscollectief Wilden Westen uit Den Haag. Op de beelden die op social media rondgaan is te zien hoe er aan beide kanten klappen worden uitgedeeld.

De heren zouden backstage ruzie hebben gekregen over een plaatje waarop Louivos andere rappers opeet. De organisatie heeft beide groepen van het terrein gezet, laat een woordvoerder van Appelsap weten.
[quads id=1]
Beide kampen reageerden met video’s waarin het vooral over horloges gaat. Louivos claimt een Rolex te hebben veroverd, ook belooft hij dat er binnenkort nog meer geknokt zal worden.

Chivv van SBMG laat in een reactie triomfantelijk zijn eigen ‘Rollie’ zien: ‘Still shining! En je Rolex is oud, broeder! Hij (Henkie T.) heeft een nieuwe versie van jouw Rolex.’

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.