Anoniem: Hoe weet ik of ze echt een miskraam heeft gehad?

Hallo FamilieNieuws, ik ben Jason. Ik ben pas 21 jaar en heb een soort van relatie met Prisje. We wisten allebei nog niet wat we voor elkaar voelen. We kennen elkaar 7 maanden maar niet intens. We vinden elkaars gezelschap fijn. Tot aan vorige maand toen ze zei dat ze zwanger. Ik heb die test wel gezien en ben samen met haar gaan prikken. Maar ze wist niet wat ze zou doen. Ik wilde niet dat ze het weg zou halen. Ik heb altijd van mijn moeder geleerd dat weghalen niet goed is.
[quads id=1]

Steeds afstandelijker

Goed, het bleef zo en ze zou het houden. Ze was wel steeds afstandelijker geworden naar mij toe. Terwijl ik juist steeds verliefder op haar werd. Het idee om vader te worden deed echt met me. Alles van mij was Prisje en de baby. Ik heb iedereen gezegd. Ze was heel erg boos daarom, want haar familie mocht niets weten. ze is 23 jaar en schoolgaande. Ik ook. Maar ik zou gaan werken en we zouden het wel redden.

Matties van me hebben ook kinderen en zij hebben het moeilijker dan wij. Mijn moeder was niet zo blij maar naderhand heeft ze gezegd ook bij te dragen. Dus een reden om niet blij te zijn was er niet. Aanraken wilde ze niet, en knuffelen ook niet. Ik ben ook heel boos op haar geworden. Een dag wilde ze niet bij me komen achteraf bleek dat ze met haar vriendinnen was gaan stappen. Die dag ben ik door frustratie doorgedraaid en heb haar geslagen. Niet in haar buik ofso gewoon op haar arm. Niet eens hard maar ze begon meteen gek te doen.
[quads id=1]

De relatie over is

We zijn beiden geschrokken. Ze is weggegaan en heeft gezegd dat de relatie over is. En nu belde ze mij eergisteren om te zeggen dat ze een miskraam heeft gehad en dat het mijn schuld is. Mijn vraag aan jullie. Is dit echt zo? Kan ze door een klap even op haar arm een miskraam krijgen? Ik heb namelijk sterk het gevoel dat ze me voor de gek houdt. Ik ben bij haar thuis geweest, op school. Nergens is ze te bekennen. Ik heb het aan mijn zus gezegd. Mijn zus is 30 jaar en ze zegt dat ik Prisje moet laten. Omdat ze me gebruikt.

Gewoon zeggen

Familienieuws, je mag gewoon onze namen gebruiken, wat mij betreft mag ze ook lezen dat ik jullie heb geschreven. Misschien gaat ze dan vanzelf contact maken. Ik wil gewoon van haar weten of ze echt een miskraam heeft gehad of dat ze me voor de gek heeft gehouden. Want hoe kom ik erachter of ze echt een miskraam heeft gehad? Misschien heeft ze het weggehaald? Als ze me niet meer wil kan ze het gewoon zeggen dan zal ik met iemand anders verder gaan.

Veel spijt van


[quads id=1]
Ik weet, ik had haar niet moeten aanraken. Ik heb daar veel spijt van. Als ik dat kind heb vermoord dan moet ik hier mijn leven lang spijt van hebben. Maar ik kan niet tegen deze onzekerheid. Weten jullie wat ik kan doen? Ben ik gewoon getrapt in de leugens van een tjiengmeid? Of moet ik iets anders doen om het goed te maken? Als ze nog een kind van mij wil dan ben ik ready om met haar verder te gaan. Dat meen ik. Bedankt voor jullie adviezen. Ik hoop dat ze contact met mij gaat maken. Ik ga haar dit sturen. Ze leest mij apps wel.

Gerelateerde berichten:

Anoniem: Ik wil een abortus

Anoniem: Ik wil dat ze een abortus doet. Ik wil geen kind met haar.