44-jarige Andre verdacht van ontvoering en mishandeling

politie Suriname

De 44-jarige Andre D. is op donderdag 10 augustus door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour. De politie kreeg een telefonische melding dat er aan de Ephraimzegenweg een verdachte is aangehouden die een andere manspersoon heeft mishandeld.
[quads id=1]
Op de plek aangekomen, troffen de wetsdienaren Andre en het slachtoffer aan. Het slachtoffer verklaarde samen met een vriend uit een bus te zijn gestapt bij de rotonde van Latour. Zij liepen naar de Ephraimzegenweg, richting hun woning, toen een witgelakt voertuig langs zij kwam, waarin het slachtoffer met geweld is meegenomen.
[quads id=1]
Elders brachten zij het voertuig tot stilstand, trokken het slachtoffer eruit en brachten hem slagen toe. Omstanders schoten hem te hulp en hielden Andre aan.
De twee kompanen van Andre maakten zich toen uit de voeten.
Andre is overgebracht naar het politiebureau en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie van Latour onderzoekt de aanleiding tot het gedrag van de verdachten.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.