Video – Recreatieoord Da Kaboera te Powakka krijgt goedkeuringssticker

…Eigenaar Chantalle Sweet noemt het streven van de districtsleiding om ordening te brengen belangrijk voor zowel de bezoeker als de exploitant. “Ik doe daarom mijn best om aan alle voorwaarden te voldoen, omdat ik de veiligheid van mijn bezoekers wil waarborgen.” …

Tot nu toe zijn achttien recreatieoorden in het district Para goedgekeurd door de overheid. Deze zijn te herkennen aan de goedkeuringssticker bij de ingang. “We zullen in het weekend nog bezig zijn met controleren van oorden en zullen maandag een presentatie houden van de gecertificeerde badplaatsen”, zegt Marvin Moesan, hoofd van het Burger Informatie Centrum van het districtscommissariaat.
[quads id=1]
Districtscommissaris Armand Jurel heeft onlangs nog aan het recreatieoord Da Kaboera te Powakka de goedkeuringssticker uitgereikt. In het traject voor de goedkeuring zijn er met de exploitanten van de vakantieparken afspraken gemaakt over veiligheid van de bezoekers en de hygiëne. Jurel stelde Da Kaboera ten voorbeeld aan andere recreatieoorden en badplaatsen.

Eigenaar Chantalle Sweet noemt het streven van de districtsleiding om ordening te brengen belangrijk voor zowel de bezoeker als de exploitant. “Ik doe daarom mijn best om aan alle voorwaarden te voldoen, omdat ik de veiligheid van mijn bezoekers wil waarborgen.” Het aantal dagjesmensen aan de vakantieparken in Para loopt in de tienduizenden per weekend en hun veiligheid moet gewaarborgd zijn.

Districtscommissaris Armand Jurel overhandigt de goedkeuring aan de exploitanten van het recreatieoord.

[quads id=1]
Tot de gecertificeerde vakantieoorden behoren onder andere Blaka Watra, Carolinakreek, Colakreek, Da Kaboera, Drie Kokro, Isri Kokro, Jungle Kamp, Millies Resort, MTC Resort, Overbridge, Owos, Para Bello en Zanderij-1. Deze oorden beschikken onder andere over getrainde en geüniformeerde lifeguards, EHBO-posten, dieptemeters om het peil van het zwemwater aan te geven en hygiënische sanitaire voorzieningen.

Voor meer informatie omtrent Da Kaboera  klik hier.

Bekijk hier ook een video:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.