Opsporing – Sales Pereira

…De verdachte voornoemd was ingesloten in het cellenhuis verbonden aan het politiestation Houttuin van waaruit hij op zondag 06 augustus 2017, omstreeks 20.00 uur, kans zag te ontvluchten….

Geboren te Brazilië op 06 maart 1982, laatstelijk gewoond hebbende in hotel Comfort aan de Anamoestraat te Paramaribo.

Pereira, Macrione Sales, voornoemd, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging, heling en overtreding van de vuurwapenwet. De verdachte voornoemd was ingesloten in het cellenhuis verbonden aan het politiestation Houttuin van waaruit hij op zondag 06 augustus 2017, omstreeks 20.00 uur, kans zag te ontvluchten.
[quads id=1]
SIGNALEMENT

GESLACHT…………………………………………MANNELIJK ETNICITEIT………………………………………..GEMENGD HUIDSKLEUR……………………………………..BRUIN HAARDRACHT……………………………………KRULLEND POSTUUR…………………………………………..SLANK

DE VERDACHTE IS VUURWAPEN GEVAARLIJK
[quads id=1]
Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het politiestation Houttuin op de telefoonnummers, 582207; 582203; de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtsbijzijnde politiepost.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.