50.000 usd voor tipgever. Ontsnapte Guyanese moordenaars nog steeds gezocht

...daarmee de kans groot is dat de vier mannen op wiens hoofd een prijs is gezet, ook naar Suriname zouden zijn uitgeweken. “Die informatie…

Guyana looft tien miljoen Guyanese dollars, omgerekend ongeveer 50.000 US dollar uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van vier voortvluchtige moordenaars. Het gaat om drie mannen die op 6 juli ontsnapten nadat gedetineerde de gevangenis in de hoofdstad in de as legden en een andere crimineel die op 24 juli samen met twaalf anderen uit de Lusignan-gevangenis ontsnapte.
[quads id=1]
Ondertussen heeft de politie alle andere ontsnapten weer kunnen inrekenen. Uree Varswyck worden twee moorden verweten, Mark Royden Durant is tot de dood veroordeeld voor moord op acht mensen. Ook Cobena Stephans en Paul Goriah zouden mensen hebben omgebracht.
[quads id=1]
Aan de Surinaamse kant van de Corantijnrivier blijft regiocommandant Widjaikoemar Oedit in contact met zijn Guyanese collega’s. Dat contact resulteerde erin dat woensdagmiddag een andere moordenaar in Nickerie in de kraag werd gevat. Hij zou twee personen hebben omgebracht. De man werd als illegaal het land uitgezet. De politie in het buurland was er als de kippen bij om hem in de kraag te vatten. Ondanks dat wil Oedit niet zeggen dat daarmee de kans groot is dat de vier mannen op wiens hoofd een prijs is gezet, ook naar Suriname zouden zijn uitgeweken. “Die informatie heb ik gewoon niet.”

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/07/10/levensgevaarlijke-guyanese-ontsnapte-gevangenen/

https://www.familienieuws.com/2017/07/09/video-brand-grootste-gevangenis-guyana-gevangenen-ontsnapt/

 

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.