Vader trapt 13-jarige zoon flauw

piloot slm FamilieNieuws Suriname mishandeling

…Daarmee heeft de vader zijn zoon een aantal slagen toegebracht. Toen de zoon de pijn niet meer kon verdragen, zeeg hij neer….

Een verpleegkundige van de Spoedesende Hulp deed woensdagochtend een telefonische melding van de mishandeling van een jongen van 13 jaar.

Dit slachtoffer is binnengebracht door zijn moeder die beweerde dat haar zoon gevallen is en dat hij pijn heeft aan zijn arm. De behandelende arts die een onderzoek instelde, merkte dat, behalve een armfractuur, de patiënt allerlei striemen had opgelopen ter hoogte van zijn zitvlak. Nadat de arts een goed gesprek heeft gehad met de patiënt verklaarde deze dat hij middels een tuinslang is geslagen en ook nog schoppen van zijn vader heeft moeten incasseren.

Als reden gaf het slachtoffer aan dat hij vergeten was de kamerdeur op slot te doen. Toen de vader woensdagochtend waker werd, wekte hij zijn zoon. Hij werd opgedragen om een stuk tuinslang te gaan halen welke het slachtoffer prompt deed. Daarmee heeft de vader zijn zoon een aantal slagen toegebracht. Toen de zoon de pijn niet meer kon verdragen, zeeg hij neer.

De gewelddadige vader vroeg de zoon om op te staan en met zijn beide handen tegen de muur te leunen. Hij bracht de zoon daarbij trappen toe, omdat de zoon de kamerdeur niet op slot had gedaan zoals de vader hem had opgedragen elk avond te doen. Nadat de vader constateerde dat de zoon van pijn kreunde en niet stopte met huilen bracht hij hem samen met de moeder naar de Spoedeisend Hulp.

Voorbeeldfoto

In de wagen hield de vader zowel aan zijn vrouw als aan zijn zoon voor dat zij op geen enkel moment moeten zeggen dat de 13-jarige is mishandeld. Als oorzaak moesten moeder en zoon aangeven dat de jongen is uitgegleden. Dit geval deed zich voor aan de Ramphalstraat. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.
Geschreven door Saskia Bandhan

Bron: DBS