Echtpaar Resida- Brunst 50 jaar getrouwd

…Het echtpaar heeft 3 kinderen waarvan, (één) 1 is overleden en (vijf) 5 kleinkinderen. Het echtpaar ervaart 50 jaar gehuwd zijn als een ervaring om trots op te zijn. Namens de President …

Goudenhuwelijk van het echtpaar RESIDA – BRUNST. Het echtpaar Resida- Brunst, vierde op woensdag 09 augustus 2017 hun 50 jarig huwelijk. Het echtpaar woont in het ressort Flora.
[quads id=1]
De heer Resida heeft het basis onderwijs en de ULO met goedgevolg doorlopen. Van huis uit is hij onderwijzer. Vervolgens heeft hij gewerkt als boekhouder op het postkantoor daarna heeft hij 38 jaren lang gewerkt als hoofd Thesaurie inspecteur op het min. van Financiën.

In 2013 is hij gedecoreerd als Ridder in de ere orde van de Palm. Mw. Resida – Brunst heeft het basis onderwijs en de ULO met goedgevolg doorlopen en heeft tot haar pensionering gewerkt als waarnemend onderhoofd op een wijkkantoor van het min. van Sociale Zaken.
[quads id=1]
Het echtpaar heeft 3 kinderen waarvan, (één) 1 is overleden en (vijf) 5 kleinkinderen. Het echtpaar ervaart 50 jaar gehuwd zijn als een ervaring om trots op te zijn. Namens de President van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van de districtssecretaris mw. Altenberg, C die de Districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest dhr. Remi Pollack vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bron: BIC Paramaribo ZW
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.