Echtpaar Lioe-Anjie-Elbers 50 jaar getrouwd

Goudenhuwelijk van het echtpaar Lioe-Anjie-Elbers. Het echtpaar Lioe-Anjie-Elbers vierde op donderdag 03 augustus 2017 hun 50 jarig huwelijk. Deze dag herdacht het echtpaar het liefst in stilte.
[quads id=1]
Namens de President van de Republiek Suriname mocht het echtpaar uit handen van de districtssecretaris mw. Altenberg, C., die de Districtscommissaris van Paramaribo Zuidwest dhr. R. Pollack vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.