Best geslaagd – Charlin Groenewoud

Ik was tiener moeder en heb mijn zwangerschap niet als een excuus gebruik om niet verder te gaan met school. Ik ben een sociaal bewogen mens en ben een doorzetter. Ik heb veel meegemaakt in het leven als tiener moeder…

Charlin Groenewoud

is 20 jaar en is Best geslaagde van het IMEAO-3,
de huidige assistent accountant.

Charlin heeft 3e plaats gewonnen van het Students Excellence Award dat georganiseerd is voor alle best geslaagden door de rotary Club Suriname

Charlin zegt:
Ik was tienermoeder en heb mijn zwangerschap niet als excuus gebruikt om niet verder te gaan met school. Ik ben een sociaal bewogen mens en ik ben een doorzetter. Ik heb veel meegemaakt in het leven als tienermoeder en dat heeft mij gevoeliger gemaakt voor de moeilijkheden van anderen.

Ik ben ervan bewust dat niet alle tieners de positieve motivatie zullen hebben, maar ik zal er alles aandoen om anderen te blijven motiveren en hun moeilijke uitdagingen aan te gaan. Er zijn soms lange paden die we moeten bewandelen met teleurstellingen, moeilijke momenten en verdriet maar we worden er alleen maar sterker van. Ik ben nooit blijven zitten en ik zal me door blijven zetten tot het einde.

Charlin Groenewoud wordt gefeliciteerd door de hele familie Groenewoud en Elliot.
Ze zijn heel erg trots op hun nichtje, tante en zusje Charlin Groenewoud .

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.