Video – Vader van Koningin Maxima overleden

…De begrafenis vindt plaats in besloten kring. Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane zijn daarbij aanwezig.”…

De vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta, is dinsdag (lokale tijd) overleden in de kliniek Fundaleu in Buenos Aires. Dat bevestigt de RVD. Zorreguieta leed aan leukemie.
[quads id=1]
Het koningspaar zal met de drie dochters de besloten begrafenis bijwonen. Media is gevraagd hun privacy te respecteren.

In een persbericht schrijft de Rijksvoorlichtingsdienst:

“Hare Majesteit Koningin Máxima en Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander delen met groot verdriet mede dat de heer Jorge Horacio Zorreguieta, de vader van Koningin Máxima, op 8 augustus 2017 in Buenos Aires op 89-jarige leeftijd is overleden. De heer Zorreguieta leed sinds lange tijd aan een vorm van non-Hodgkin lymfoom. De begrafenis vindt plaats in besloten kring. Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane zijn daarbij aanwezig.”

Bekijk hier ook een video:
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.