Video – Usher-fans klagen hem aan voor opzettelijk besmetten

…Een aantal fans met wie Usher eerder de lakens deelde – zonder condoom weliswaar – hadden de schrik van hun leven toen ze dat hoorden. Een vrouw die seks had met Usher testte positief…

Usher komt in nauwe schoentjes te zitten. Drie sekspartners klagen de zanger aan omdat hij verzweeg dat hij de ongeneesbare soa herpes heeft.
[quads id=1]
Usher (38) liep de seksueel overdraagbare ziekte op in 2009 of 2010. In 2012 daagde een ex hem al eens voor de rechter omdat hij onbeschermd seks had met haar zonder haar in te lichten over de soa. Die zaak werd in alle discretie afgehandeld en het slachtoffer kreeg 1,1 miljoen dollar schadevergoeding. Maar recent kwam dat nieuws toch aan het licht.

Emotionele schade
Een aantal fans met wie Usher eerder de lakens deelde – zonder condoom weliswaar – hadden de schrik van hun leven toen ze dat hoorden. Een vrouw die seks had met Usher testte positief op herpes en klaagt hem nu aan. Ze wil 20 miljoen dollar schadevergoeding voor de emotionele schade die hij haar berokkende en alle medische kosten. Een man en twee andere vrouwen, van wie één ook besmet raakte, volgen haar voorbeeld.
[quads id=1]
Schande
Quantasia Sharpton deed haar verhaal aan de pers. Ze had drie jaar geleden een onenightstand met Usher na een van zijn concerten. Ze droeg een kroontje en werd daarom door Usher uit het publiek gekozen om even backstage te komen. Via zijn bodyguard vroeg hij haar nummer en later die avond hadden ze seks op haar hotelkamer. Quantasia raakte niet besmet, maar ze vindt het een schande dat hij zo iets ernstigs verzweeg. ‘Als ik wist dat hij herpes had, dan had ik nooit met hem geslapen. Mijn gezondheid ligt me nauw aan het hart’, vertelde de vrouw. Met haar getuigenis wil ze voorkomen dat hij iemand anders hetzelfde aandoet.

Besmettelijk
Herpes is heel besmettelijk. Het risico voor zwangere vrouwen op een miskraam is bijzonder groot en de behandeling is heel duur. De advocate van de slachtoffers benadrukt dat de rechtszaak niet om spektakel draait en dat het haar cliënten niet om het geld te doen is. Ze wil gewoon benadrukken dat niemand boven de wet staat, ook geen wereldster.
Usher is momenteel getrouwd met Grace Miguel en hij heeft een negenjarige zoon.
Bekijk hieronder de video waarin 1 fan haar verhaal vertelt:

Is de vrouw wel helemaal eerlijk? Of gaat het alleen om geld. Bekijk onderstaande video met wat extra feiten omtrent de aanklaagster:

Bron: Flair.be

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.