Ik ben opzoek naar mijn zoon. Kunnen jullie mij helpen?

…Het is soms zo dat ik dagen moet huilen om mijn zoon omdat ik 100 procent zeker ben dat ik mijn zoon niets verkeerds heb aangedaan….

Hier mijn bericht dat ik graag met jullie wil delen. Het is zo dat ik mijn zoon M. al 23 jaren niet gezien heb. Ik heb zelfs ook geen contact met hem.
[quads id=1]
Mijn zoon ging naar Nederland voor een betere toekomst. Dat dacht ik, maar het is misgegaan. Ik ben mijn zoon nu helemaal kwijt. Ik hoop het niet natuurlijk maar ik denk dat hoor. Mijn zoon is nu een man van 33 jaar.

Ik heb sterk het vermoeden dat zijn oma hiervoor gezorgd heeft. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn zoon nu niet aan mij denkt. Het is mijn eerste zoon. Het maakt me echt verdrietig!
[quads id=1]
Ik heb mijn zussen ook gevraagd om mijn zoon te bezoeken maar bij aankomst weigert die oma of zegt ze: Ze weet niet waar hij is/woont. Zijn Vader, die woont ook in Nederland maar met hem heb ik ook geen contact.

Het is soms zo dat ik dagen moet huilen om mijn zoon omdat ik 100 procent zeker ben dat ik mijn zoon niets verkeerds heb aangedaan.

Voorbeeldfoto

FamilieNieuws, ik wil mijn zoon graag weer ontmoeten, dat is mijn grote wens. Mijn vraag naar jullie toe om mij graag te helpen met het delen van dit bericht zodat ik mijn zoon weer kan zien want dat verdien ik niet als moeder. Ik heb altijd het beste bedoeld voor mijn zoon. Alvast bedankt voor het delen van dit bericht. Hopelijk leest hij het ook of iemand die hem kent want ik zie nu geen andere manier om mijn zoon te vinden.
[quads id=1]
Mijn zoon zijn naam is Marvin (FamilieNieuws kent zijn familienaam). Hij is nu een man van 33 jaar. Ik ben mevrouw Brondenstein (mijn echte naam). Voor serieuze reacties kunt u contact maken met Denise van FamilieNieuws zij heeft mijn contactgegevens. Hopelijk gaat het ons lukken. Vriendelijk bedankt.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Ik mag geen contact met mijn biologische moeder uit Suriname

Anoniem: Ik ben opzoek naar mijn vader

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de foto’s in dit verhaal gewijzigd.