Video – Rihanna geniet van Carnaval op Barbados

…Ondanks eerdere geruchten over haar ’enorme gewichtstoename’, liet de zangeres, die veelvuldig wordt gespot met zakenman Hassan Jameel, zien enorm zelfverzekerd te zijn over haar lichaam. Ze deelde dan ook trots een aantal foto’s op haar Instagram-pagina….

Rihanna heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op het Caribische eiland Barbados, waar ze gisteren los ging in een niets verhullende bikini vol met juwelen op het lokale Crop Over Festival.
[quads id=1]
De 29-jarige zangeres stond op een wagen die meereed in de Kadooment Day-parade, het hoogtepunt van het festival in haar vaderland. Het vier dagen durende feest wordt gevierd ter ere van het einde van de suikerbietenoogst.

Naast de overdosis aan diamanten en pailletten op Rihanna’s bikini, droeg ze een hoofdtooi en een vele gekleurde veren op haar rug. Tevens droeg ze een lichtblauwe pruik en was daarmee een opvallende verschijning.
[quads id=1]
Ondanks eerdere geruchten over haar ’enorme gewichtstoename’, liet de zangeres, die veelvuldig wordt gespot met zakenman Hassan Jameel, zien enorm zelfverzekerd te zijn over haar lichaam. Ze deelde dan ook trots een aantal foto’s op haar Instagram-pagina.

Een van de foto’s op het sociale medium kreeg veel reacties, waaronder een van ex Chris Brown. De zanger, met wie Rihanna in 2008 een relatie had, plaatste een emoticon met twee oogjes onder het kiekje.
Bekijk hier de video:

Bron: Telegraaf

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.