Mijn herinneringen aan 42-jarige Jolanda Tima

Nog geen drie maanden geleden overleed mijn dochtertje van 5 jaar. Haar naam was Giveney Pinas. Ze overleed in het bijzijn van mijn lieve zus. Een tragisch moment. Mijn zus heeft dit nooit kunnen verwerken. Mijn zus is op 5 augustus 2017 overleden. Ze kreeg plotseling een hartstilstand

Met haar kon ik giechelen over alles en nog wat en nu is ze er niet meer. Het doet me echt pijn. Ik belde van de week nog met haar en nu krijg ik dit te horen 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 

Mijn lieve zus

[quads id=1]

Jolanda Tima

was 42 jaar en woonde aan de Oostwestverbinding met haar man en kinderen.
Ze was, mijn dochtertje, Givi haar tweede moeder

Jolanda mijn lieve zus 💔

Jolanda, ik probeerde net nog door te zetten na het overlijden van Givi. Je gaf me alle push om door te gaan. Je zie altijd: Cherryl, Gadu o gii wang taa wang ye Tey mekeng dai giem eng baka 😭

Jolanda, ik ben gebroken en heb geen woorden genoeg. Ik word stom als ik aan je denk ik ben echt alles kwijt 😔 Jolanda, ik weet het was zwaar voor je. Je hield te veel van Givi. Ik zag het gewoon aan je..

Maar je sprak weinig en dat hield me altijd bezig .. Ik kon zien dat je te veel op je had.

Jolanda, ik heb te veel te zeggen aan je maar ik kan niet naar je komen. Jolanda, met jou kon ik praten over alles. Nu voel ik me echt ziek en ik kan niet met je praten, ik wil jouw kinderen de kracht geven maar ik ben zelf niet sterk genoeg.

Jolanda, dit had ik nu echt niet verwacht

💔
Afzender, je zusje Cher Givt.

~Cherryl Pinas~

[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

 

Overleden – 5-jarige Giveney Pinas

 

5-jarige kleuter dodelijk aangereden.

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.