18-jarige bromfietser Robienzo overleden

…De plaatselijke bewoners kwamen in opstand toen zij vernamen dat Robienzo is overleden. Zij gooiden met stenen op alle andere autobestuurders die met hun voertuigen voorbijreden. De voorruiten van twee voertuigen zijn hierdoor vernield…

De 18-jarige bromfietser Robienzo Wee Wee is na een botsing met een auto te Wakibasu 2 in het district Brokopondo overleden.
[quads id=1]
Robienzo reed over voornoemde weg komende vanuit Atjoni richting de Afobakkaweg, met als voorrijder een auto. Achter hem verplaatste een andere bromfietser zich in dezelfde rijrichting.

Ter hoogte van Wakibasu 2, bracht de autobestuurder zijn voertuig tot stilstand. Robienzo stopte eveneens met zijn bromfiets. Zijn achter rijder die vermoedelijk niet op het verkeer lette, reed Robienzo aan met het gevolg dat hij van zijn brommer vloog. Robienzo kwam op de andere rijhelft te vallen. Op dat moment kwam er een auto als tegenligger en reed Robienzo aan. De autobestuurder verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd en is het voertuig voor herkeuring in beslag genomen.

De achter rijder die als de vermoedelijke veroorzaker kan worden aangemerkt, maakte zich uit de voeten met achterlating van zijn bromfiets.
[quads id=1]
Het slachtoffer is onder begeleiding van de plaatselijke arts in de pro wagen afgevoerd naar de Medische Zending, alwaar hij kwam te overlijden.

De plaatselijke bewoners kwamen in opstand toen zij vernamen dat Robienzo is overleden. Zij gooiden met stenen op alle andere autobestuurders die met hun voertuigen voorbijreden. De voorruiten van twee voertuigen zijn hierdoor vernield. Ook het voertuig van de tegenligger die Robienzo aanreed, poogde de menigte in brand te steken, maar de politie van Bronsweg kon dat voorkomen.

De politie van Brownsweg kreeg assistentie van het Regio Bijstand Team Midden en Militairen die in de omgeving zijn gedetacheerd. Zodoende kon erger worden voorkomen en is de situatie genormaliseerd. De twee bromfietsen zijn door onbekenden weggenomen.

Eén verdachte van de vernieling is reeds bij de politie bekend en wordt opgespoord. De politie van Brownsweg onderzoekt deze zaak verder.

Robienzo foto van Repsur

Met het overlijden van Robienzo is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 45. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is ter obductie in beslag genomen.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.