Video – Laatste dag Kwaku. Leuk, druk en een schandalige vechtpartij

…Alles verliep veilig en harmonieus. Alles? Nou bijna alles. Bekijk hieronder een aantal video’s (ook van de vechtpartij) en een prachtige fotoreportage van de afgelopen 4 Kwaku weekenden! Volgend jaar weer?…

Gisteren was het laatste Kwaku-weekend! De afgelopen weken was het heel leuk. Veel mensen uit verschillende steden van Nederland kwamen naar het tournooi. Toch gingen de mensen niet speciaal erheen voor het voetbal. Ze gingen er heen om te zien en om gezien te worden.

Mooie mensen, mooie verschillende mensen die er een gezellige maand van hebben gemaakt.  Uiteraard werd er ook heerlijk gegeten en gedronken. Alles verliep veilig en harmonieus. Alles? Nou bijna alles. Bekijk hieronder een aantal video’s (ook van de vechtpartij) en een prachtige fotoreportage van de afgelopen 4 Kwaku weekenden! Volgend jaar weer?

In Amsterdam ging met een cliché naar het festival in Zuidoost en vroeg aan de bezoekers: Komen er alleen maar machomannen naar Kwaku?
Bekijk de hele video hier:

Op Facebook deelden mensen meerdere video’s:

Ook Yolante was er:

Helaas was er ook een vechtpartij. Bekijk hier de video’s:
De meneer op de eerste video heeft een belangrijke boodschap.

En de leuke foto’s:

Foto’s oa van: Collins T Photography, kwaku festival en Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.