Politie schiet feestganger neer

politie Paramaribo

…Er was een feestje gaande op het terrein van de BEP aan de Nieuw Weergevondenweg. Toen de politie van Latour het feestje stopzette, werden de voertuigen en agenten bekogeld….

Een politieagent heeft zondagnacht gericht geschoten nadat de wetsdienaren aan de Nieuw Weergevondenweg werden bekogeld met flessen en stenen. Waarschuwingsschoten brachten de mannen niet op andere gedachten. De verdachte is in zijn onderbuik geraakt.
[quads id=1]
Er was een feestje gaande op het terrein van de BEP aan de Nieuw Weergevondenweg. Toen de politie van Latour het feestje stopzette, werden de voertuigen en agenten bekogeld.

Starnieuws verneemt dat de politie ter plekke was voor controle. Het feestje ging in de kleine uurtjes door. Een van de mannen die werd aangesproken over het feestje, weigerde zijn naam prijs te geven. Diverse mannen pleegden verzet toen de politie besloot het feestje stop te zetten.
[quads id=1]
Er zijn nog geen mededelingen door de politie gedaan over dit incident.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.