oud-voetballer Imro Pengel, beter bekend als ‘Umbie’ wordt vandaag begraven

De Transvaal familie is onlangs getroffen met een sterfgeval; oud doelman Imro Pengel heeft het leven gelaten op een gezegende leeftijd van 69 jaar.

Imro Eugene Pengel

meer bekend als Umbie, werd lid van van Transvaal in 1967.
[quads id=1]
Pengel maakte deel uit van het zeer succesvolle Transvaal van de jaren 70 en behoorde ok tot het team dat het Concacaf kampioenschap won in 1973. Dat zelfde jaar werd hij ook nog verkozen tot de beste doelman van de competitie, omdat hij de minst gepasseerde was. Pengel heeft ook de kleuren van onze vlag mogen verdedigen en stond bekend als een topkeeper als het aankwam op een tegen een situaties en strafschoppen. Tegen het machtige Flamengo keepte Pengel een ijzersterke wedstrijd en had met o.a. een strafschopredding ( van de geweldige Paolo Enrique) een mooie bijdrage in de 3 – 2 overwinning.

De gehele organisatie van Transvaal wenst heel veel sterkte toe aan de nabestaanden.
[quads id=1]
Imro Pengel is op 2 januari 1948 geboren. Hij wordt vandaag begraven. Voorafgaand wordt de uitvaartdienst gehouden in de aula van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Bron: Transvaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.