Anoniem: Hij wil geen kinderen meer. En ik dan?

…Moet ik hem in de steek laten om met iemand anders kinderen te krijgen? Mijn vriendin zegt dat ik hem moet smeken om het niet te doen, desnoods moet ik maar stiekem zwanger worden….

[quads id=1]
Ik ben Angela ik ben 22 jaar en ik heb al 4 jaar een relatie met Gerard. Ik weet dat ik heel jong was. Gerard en ik schelen 15 jaar. Gerard is getrouwd geweest en heeft 4 kinderen met zijn ex. Gerard en ik wonen samen in Nederland en al zijn 4 kinderen wonen in Suriname met zijn ex.

Niet happy in Nederland

Zijn ex wil niet in Nederland komen wonen. Gerard heeft het vaker voorgesteld. Die kinderen zijn trouwens ook niet happy in Nederland. Ze komen wel eens. Misschien als ze gaan studeren dan komen ze.

Ik hield me nooit echt bezig met kinderen maar ik wist ergens wel dat Gerard echt klaar ermee was. Maar als je een jonge meid ontmoet dan weet je toch dat ze op een gegeven moment wel kinderen wil. Ik was 18 toen ik hem ontmoette dus dan geniet je gewoon samen met zijn tweetjes.
[quads id=1]

Enorme beslissing

Maar nu vertelde Gerard dat hij zich gaat laten steriliseren? Hij heeft zelfs al een afspraak daarvoor. Ik ben daar echt van geschrokken. Ten eerste hebben we het nooit echt over kinderen gehad. Hij heeft me nooit gevraagd of ik kinderen wil. En ten tweede hoezo opeens steriliseren? Ik vind dat echt een enorme beslissing. Een beslissing die je absoluut niet in je eentje kunt nemen als je samenwoont. Dat is toch zo?

Niet echt een moeder

We hebben enorme ruzie gehad. Hij zegt dat ik er wel vanuit moest gaan dat hij geen 5de kind wil. En hij vind mij niet echt een moeder. Dat heeft hij echt letterlijk gezegd. Ik heb dat ook wel eens gezegd en mijn vriendinnen ook. Zo van ” haha Angela, wacht maar als je zelf een kind hebt, dan piep je wel anders’. Zo reageren ze als ik loop te klagen op mensen met kinderen. Mensen kunnen zich niet voorstellen dat ik ooit moeder zou zijn. Ik eigenlijk ook niet. Maar ik kan me ook niet voorstellen dat ik helemaal geen moeder zal zijn.

Egoïstische beslissing

Gerard wil samen met mij zijn en lekker samen oud worden. Alleen, met zijn tweetjes. Hij is echt wel gek op mij, ik ook op hem. We hebben echt, maar ook echt een hele leuke relatie. 1 die ik niet zomaar kwijt wil. Maar dit vind ik zo een egoïstische beslissing van hem. En dat snapt hij gewoon niet. Daarover ben ik zo teleurgesteld. Ik denk nu bij mezelf: Wat beteken ik eigenlijk voor Hem? Hij kan onmogelijk serieus zijn met mij. Al voelde het wel altijd zo hoor.
[quads id=1]

Mensen in Nederland kiezen tegenwoordig heel snel voor sterilisatie. Maar ik ken Gerard. Hier heeft hij goed over nagedacht en ik ga hem toch niet ze ver krijgen om het niet te doen. Maar zou ik dat wel moeten doen dan? Hij wil gewoon geen kinderen meer. Nu moet ik voor mezelf beslissen wat ik ga doen. Daarom vraag ik jullie om raad.

Kinderloos blijven

Moet ik zijn wens accepteren en kinderloos blijven? Moet ik hem in de steek laten om met iemand anders kinderen te krijgen? Mijn vriendin zegt dat ik hem moet smeken om het niet te doen, desnoods moet ik maar stiekem zwanger worden. Maar dat zit echt niet in mij. Ik weet eigenlijk zelf nog niet eens of ik wel kinderen wil. Ik vind dit echt heel moeilijk. Had ik maar niet zo een leuke relatie. dan was het zo makkelijk geweest. Groeten

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Ik ben 39 en mijn vriend is 19. We willen graag kinderen.

Anoniem: Hij wil niet met me trouwen. Moet ik hem laten?

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.