35-jarige Shanon Kartodimedjo en haar 8-jarige zoon Luciano Mashard overleden

brand brandweer

…De moeder en haar twee kinderen liepen op vrijdag 4 augustus ernstige brandwonden op tijdens een woningbrand aan de Marowijnestraat….

De 35-jarige Shanon Kartodimedjo en haar 8-jarige zoon Luciano Mashard zijn respectievelijk op zaterdag 5 augustus en maandag 7 augustus in het ziekenhuis overleden. De moeder en haar twee kinderen liepen op vrijdag 4 augustus ernstige brandwonden op tijdens een woningbrand aan de Marowijnestraat.
[quads id=1]
Per ontboden ambulance zijn de drie gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij werden in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care. Twee manspersonen die hulp boden liepen eveneens brandwonden op en deden per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp aan. Na medische behandeling zijn deze heengezonden.

De ontzielde lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.
[quads id=1]
De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt samen met de politie van Flora en de afdeling Forensische Opsporing deze zaak verder.
Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/04/moeder-en-2-kinderen-ernstig-verbrand-brand-woning/

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.