Video – 22-jarige jongeman met bijnierkanker zoekt hulp!

Doktoren hebben bijnierkanker geconstateerd bij deze 22 jarige jongeman. Hier in Suriname is er geen medische ingreep mogelijk. Dus moet hij uitgezonden worden naar Columbia voor medische hulp en genezing.
[quads id=1]
Uiteraard kost dat geld en zelf heeft deze jongeman het geld niet om naar het buitenland te gaan. Nu probeert hij via 1 voor 12 hulp te zoeken zodat hij alsnog naar het buitenland kan voor genezing. Bekijk hier de video van deze jongeman. Deel het met iedereen, want zoals we weten: Alle kleine beetjes helpen!

Wilt u ook bijdragen?
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

[quads id=1]
Bekijk hier de video:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.