Mijn herinnering aan – Vivian Enschede- Van Dillenburg (Juffie)

Ik deelde met haar mijn leven.
Ze was mijn allerbeste vriendin.

Zij kende mijn heden en verleden. Ook al had ze haar eigen gezin. Ze kende al mijn diepste geheimen. En alleen zij weet van mijn allereerste kus. Ze was altijd onzichtbaar om me heen, en gaf mijn leven diepere waarden.

MIJN ZUS

Vivian van Dillenburg

gehuwd Enschede.
is overleden.

Een mooi mens zowel uiterlijk,maar vooral innerlijk. Zij zal in vrede rusten. Condoleances aan de hele familie.
In het bijzonder haar lieve echtgenoot George Enschede

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]