Zijn de bewoner appartementencomplex opgelicht?

…Ruim twee maanden verder kunnen de bewoners hun intrek nog niet nemen. Het is volgens hen onduidelijk wanneer de nutsvoorzieningen in orde komen…

De bewoners van het appartementencomplex van de overheid te Hannaslust voelen zich opgelicht. De huizen zijn nog steeds niet voorzien van water en licht en ze moeten al twee maanden huur betalen. De huurbedragen variëren tussen SRD 350 en 600.
[quads id=1]
Eind juni zijn 48 sleutels overhandigd aan de huurders van de 12 appartementsgebouwen. Elk gebouw huisvest vier gezinnen.

“Wiens na lanti oso, pai yu oso yuru op tijd!” drukte minister Cristien Polak van Sociale Zaken en Volkshuisvesting de huurders op het hart. “Hor’ yu na den regel san Volkshuisvesting gi yu fu lib’ in’ a oso!”
Echter zeggen enkele huurders, die anoniem wensen te blijven, dat zij niet verwacht hadden dat het zo lang zou duren.
[quads id=1]
Bij de overhandiging van de sleutels werd ze wel voorgehouden dat de nutsvoorzieningen nog in orde moesten komen. Zij moesten in contact treden met het ministerie voor verdere instructies.
Ruim twee maanden verder kunnen de bewoners hun intrek nog niet nemen. Het is volgens hen onduidelijk wanneer de nutsvoorzieningen in orde komen.
(Bron: GFC)

Eerdere berichten:

Bewoners nieuw project Hanna’s Lust krijgen vrijdag de sleutel

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.