Man steekt nieuwe vriend van ex-vriendin neer

taxi Paramaribo

Tommy T. (27) is in de vroege ochtend van maandag 31 juli aangehouden door de politie van het ressort Munder. De politie kreeg een melding van een vechtpartij op een adres in het ressort.
[quads id=1]
Op de plek troffen de wetsdienaren een vrouw en een gewonde manspersoon genaamd Sunil aan. Hij is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Onderzoek wees uit dat de vrouw met haar vriend Sunil in de straten in de omgeving wandelde. Op een bepaald moment kwamen zij de ex-vriend van de vrouw, genaamd Tommy tegen.
[quads id=1]
Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee heren die ontaarde in een vechtpartij. Tommy verwondde de vriend van de vrouw met een scherp voorwerp en koos het hazenpad. De verdachte is op zijn woonadres aangehouden door de politie.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Tommy ingesloten.

Voorbeeldfoto

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.