0 geslaagden? Ligt dat aan hun mobieltje of aan de school?

...Kinderen van tegenwoordig zijn niet gemotiveerd om te leren. Hun mobiel speelt hierbij een grote rol, waardoor ze hun hersenen niet willen gebruiken, zegt zij….

Nul geslaagden op de Kaikoesischool. De resultaten van het eindexamen in het lager beroepsonderwijs zijn gisteren bekendgemaakt. Sommige scholen hebben dit jaar teleurstellende resultaten behaald. Op de Kaikoesischool heeft tot nu toe geen van de examenkandidaten de eindstreep gehaald.
[quads id=1]
27 leerlingen hebben deelgenomen aan het eind examen. Vier kandidaten hebben herexamen, zeven hebben geen uitslag binnen en de overige zijn afgewezen. De directeur van deze school, Shirley Noordwijk, denkt dat het waarschijnlijk aan de motivatie van de kinderen ligt, waardoor de resultaten zo teleurstellend zijn.

Kinderen van tegenwoordig zijn niet gemotiveerd om te leren. Hun mobiel speelt hierbij een grote rol, waardoor ze hun hersenen niet willen gebruiken, zegt zij.
[quads id=1]
Uit bronnen vernemen we dat er eveneens 0 geslaagden zijn op de Schoonhovenschool. Ook op de Barronschool te Marowijne is het slagingspercentage erg laag. Van de in totaal 85 examenkandidaten op deze school zijn slechts vijf direct geslaagd, hebben vijf herexamen en de rest (75 leerlingen) is afgewezen.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.