Video – Nog teveel mensen rijden rond zonder gordel!

politie Suriname

…478 personen is proces-verbaal aangezegd voor het rijden zonder het vastzetten van de autogordel. Ook andere overtreders (114) van het niet verzekeren van het voertuig en rijden op zodanige wijze ontkwamen niet aan de boetes….

Het Verkeer Handhavingsteam (V.H.T.) heeft in de maand juli 379 autobestuurders bekeurd van wie de voertuigen niet zijn herkeurd. De controles zijn op diverse locaties uitgevoerd.
[quads id=1]
Bij de controle posten zijn 355 autobestuurders die de maximum snelheid hebben overschreden proces-verbaal aangezegd. 181 bestuurders hebben deelgenomen aan het verkeer zonder in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.
[quads id=1]
478 personen is proces-verbaal aangezegd voor het rijden zonder het vastzetten van de autogordel. Ook andere overtreders (114) van het niet verzekeren van het voertuig en rijden op zodanige wijze ontkwamen niet aan de boetes.

Bekijk hier een video dat duidelijk maakt waarom u uw seatbelt moet gebruiken. Let op het bevat schokkende beelden!

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.