Kenneth B. aangehouden voor beroving

politie Paramaribo

…Kenneth die te diep in het glaasje had gekeken. Kenneth is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Daar aangekomen is Kenneth geïdentificeerd …

Kenneth B. (39) is op maandag 31 juli door de politie van Latour aangehouden voor een beroving. Een mevrouw deed op zaterdag 29 juli het politiebureau aan voor het doen van aangifte.
[quads id=1]
Zij verklaarde dat zij op de aanvangstijd van haar dienst zat te wachten, toen ze door een manspersoon van haar handtas werd beroofd. Terwijl de rover zich uit de voeten maakte, viel zijn tas. De aangeefster pakte de tas op en zag de identiteitskaart van de dief erin. Deze overhandigde zij aan de politie.

In de vroege ochtend van zondag 30 juli kreeg de politie een telefonische melding dat een gast zich ongewenst bevond op een adres. Bij aankomst op de plek bleek het te gaan om Kenneth die te diep in het glaasje had gekeken. Kenneth is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Daar aangekomen is Kenneth geïdentificeerd door de vrouw.
[quads id=1]
Kenneth is na zijn ontnuchtering geconfronteerd met dit geval. De wetsdienaren toonden hem ook zijn ID-kaart. De verdachte gaf toe de vrouw te hebben beroofd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Kenneth in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.