Gewapende roofoverval op man door 5 criminelen

.…… Het slachtoffer werd mishandeld en gekneveld achtergelaten. …

Vijf criminelen hebben dinsdagavond een gewapende roofoverval gepleegd op een erf aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 73. Volgens verklaring van het slachtoffer was hij omstreeks 21.15 uur bezig op zijn achtererf toen de daders hem overmeesterden.
[quads id=1]
De benadeelde geraakte in een worsteling met de overvallers en heeft als gevolg daarvan letsels opgelopen. De buit betreft een lichtmotor, drie mobiele telefoons en zijn voertuig, in deze een bruin gelakte Toyota Vitz. Het slachtoffer werd mishandeld en gekneveld achtergelaten.

Na enige tijd heeft hij zich kunnen bevrijden, waarna hij alarm sloeg. De politie van Brokopondo is voor onderzoek ter plaatse geweest. Aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 43 werd de buitgemaakte voertuig onbeheerd aangetroffen.
[quads id=1]
De politie heeft in het belang van het onderzoek de wagen van het slachtoffer in beslag genomen. Het slachtoffer is met een visum verwezen naar een arts voor behandeling. De daders zijn vooralsnog onbekend.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.