Clark heeft eerste coffeeshop in Amsterdam Zuid-Oost geopend.

…’We hebben Hollandse mensen tot Surinamers. We hebben van alles. Ook hele mooie dames, helemaal goed’…

De eerste coffeeshop in Zuidoost is een groot succes. Het was lange tijd het enige stadsdeel waar nog geen coffeeshop was, maar na maar liefst 16 jaar opende vorige maand de eerste zijn deuren. En nu al trekt de shop dagelijks zo’n 500 klanten per dag.
[quads id=1]
‘Ik ben echt heel erg blij. Ik ben blij voor de mensen uit de Bijlmer. dat maakt me heel erg gelukkig. Er hangt een smile over de Bijlmer’, zegt eigenaar van de coffeeshop Clark.

Die smile hangt er vooral, omdat de klanten niet meer naar de stad hoeven om een jointje te halen. ‘Dat is echt heel fijn man. Zeker weten. Ik hoef geen metro meer te pakken. Ben met tien minuten hier, dus doe gewoon mijn ding hier’, zegt een klant. Een ander: ‘Normaal kocht je veel te dure dingen op de straat en nu is het veel rustiger en gebeuren er op de straat minder rare dingen. ‘
[quads id=1]
Die vele keuzes zorgen ervoor dat werkelijk iedereen in de shop langs komt. ‘We hebben Hollandse mensen tot Surinamers. We hebben van alles. Ook hele mooie dames, helemaal goed’, zegt Clark lachend. Een bezoeker: ‘Het liefst zit ik gewoon hier toch te genieten. Dan draai ik en geniet ik van me jointje en dan ga je weer naar huis.’
Wat vinden de buurtbewoners ervan? Klik op de link om de video daarover te bekijken:

Bron: AT5
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.