Winkelcontroles uitgevoerd in de verschillende ressorten van Saramacca

…controle uitgeoefend op vervallen producten, hygienishe situatie in het winkelgebouw, alsook de omgeving. De vetputten van de verschillende warungs en restaurants werden ook geïnspecteerd….

 

Op woensdag 26 juli en donderdag 27 juli 2017 hebben bestuurambtenaren van Saramacca en Nickerie winkelcontroles uitgevoerd in de verschillende ressorten van Saramacca. De werkzaamheden werden gecoördineerd door de leidinggevenden van de Afdeling Milieu en Gezondheids Dienst van beide districten.
[quads id=1]
Naast controle van geldigheid van de vergunningen, is ook controle uitgeoefend op vervallen producten, hygienishe situatie in het winkelgebouw, alsook de omgeving. De vetputten van de verschillende warungs en restaurants werden ook geïnspecteerd.
Vermeldenswaard waard is dat er vervallen producten uit de schappen zijn gehaald. Verder moesten enkele supermarkten hun deuren sluiten vanwege onhygiënische situaties.
[quads id=1]
De districtscommissaris Laksmienarain Doebay van saramacca zegt dat er nog meer strengere controles zullen volgen in het district saramacca.
Er zullen strengere maatregelen worden getroffen tegen vergunninghouders in het district die de regels niet nakomen.
Bron: BIC Saramacca
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected]om en wij publiceren het gratis.