Video – Baby lichaampje gevonden in Rotterdam

…Het is nog niet bekend hoelang het kind in de zak heeft gelegen. Het lichaam is daarom naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek….

In Rotterdam-Zuid zijn donderdagochtend stoffelijke resten van een baby aangetroffen. Het is nog onduidelijk hoe de baby is overleden en wanneer hij of zij is overleden.
[quads id=1]
De resten waren verpakt in een zak, meldt politie Rotterdam. Een voorbijganger vond de zak in een plantenbak bij het Nieuwe Luxor Theater en schakelde meteen de polite in.

De Forensische Opsporing en de politie doen op locatie onderzoek. Op de vindplaats zijn de resten onder meer onderzocht met een scanapparaat.
[quads id=1]
Forensische Opsporing onderzoekt vondst babylichaampje Rotterdam Forensische Opsporing onderzoekt vondst babylichaampje Rotterdam. Het is nog niet bekend hoelang het kind in de zak heeft gelegen.

De politie doet een dringend beroep aan getuigen om informatie door te geven.
Bekijk hier de video erover:

Een medewerkster van het tegenover gelegen restaurant reageert geschokt op de vondst. „Ik dacht dat er een gewone moord vanochtend was gebeurd, maar wilde niet meer weten omdat ik niet tegen bloed kan.”

’Ik loop voortaan om’
Dagelijks loopt ze langs de plek waar het kindje lag naar en van het werk. „Dat doe ik nooit meer, ik loop voortaan om.”
[quads id=1]
Degene die heeft gedaan is volgens haar ’niet goed bij het hoofd’. Ze gokt dat iemand vanuit een nabij gelegen wijk de baby er heeft achtergelaten.

Het stoffelijk overschot is overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De politie heeft camerabeelden opgevraagd bij omliggende panden om de verantwoordelijke op te sporen.

Bron: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.