Geen water in Leiding

Alle huishoudens die gevoed worden door station Leiding 9A van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn al urenlang verstoken van water. Er komt geen druppel uit de kraan.
[quads id=1]
Directeur Marlon Oosterling om de reden van het ongerief gevraagd, zegt aan Starnieuws dat een hoofdbuis kapot is getrokken door een aannemer die bezig is met graafwerkzaamheden in de omgeving.

De SWM doet er alles aan om de breuk zo snel mogelijk te herstellen, maar het gaat uren duren voordat het euvel volledig is verholpen. Wanneer de breuk hersteld is, moet het station nog vullen. Een breuk van de hoofdbuis houdt in dat het water niet gedistribueerd kan worden.
[quads id=1]

Oosterling zegt dat aannemers vaak op gewezen worden om niet zonder afstemming te graven. Behalve ongerief voor honderden huishoudens, betekent dat er met man en macht gewerkt moet worden om de situatie te herstellen. De kosten zullen verhaald worden op de aannemer. Er is ook aangifte gedaan bij de politie.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.