Buschauffeur Donovan verdacht van verkrachting 14-jarig meisje

buurman Suriname

…De jongen zei dat hij maar drie keer de liefde met haar heeft bedreven. Het medisch onderzoek heeft aangetoond dat het meisje regelmatig seks gehad heeft….

Kantonrechter Siegline Wijnhard heeft na zich ruim een halfuur beraden te hebben, besloten het verzoek van advocaat Raoul Lobo af te wijzen, om zijn cliënt Donovan M. in een zedenzaak voorlopig op vrije voeten te stellen. De jurist zei er namelijk achter gekomen te zijn dat het meisje heeft gelogen over de reden waarom ze op 10 en 11 maart 2015 niet op school was. Officier van justitie Astrid Niamat zei hierop dat het niet alleen om deze twee dagen gaat.

Op 11 maart 2015 is het toen veertienjarige meisje seksueel misbruikt in een bestelbusje door haar buschauffeur Donovan M. Hij ontkent echter ooit een seksuele handeling met het meisje te hebben gepleegd, terwijl het meisje heeft verklaard dat zij vaker door de man is betast. Uit een rapport van de gynaecoloog is gebleken dat het meisje een aantal keren seks heeft gehad. De vriend van het meisje zei als getuige dat hij haar heeft ontmaagd. Lobo confronteerde de achttienjarige jongen met het medisch rapport waarin staat dat het meisje niet alleen met hem seks heeft gehad. De jongen zei dat hij maar drie keer de liefde met haar heeft bedreven. Het medisch onderzoek heeft aangetoond dat het meisje regelmatig seks gehad heeft.

Een getuige die het bestelbusje van de verdachte vaak naast zijn woning geparkeerd zag in Paramaribo- Noord heeft tijdens de zitting een voertuig aangewezen dat gelijkenis vertoont met dat van Donovan M. Het meisje heeft tijdens het politieverhoor verklaard dat zij vaker in hetzelfde voertuig is misbruikt. De advocaat vroeg de getuige waarom hij nooit alarm geslagen heeft of het kentekennummer genoteerd heeft. Hierop zei de man dat hij niets slechts vermoedde. “Ik zag niet veel, omdat de ruiten donker waren, maar het zou kunnen dat er iemand anders in de auto zat.

Ik zag de bus een paar keer en het is mij wel bijgebleven dat hij elke keer daar stopte of opvallend langsreed.” De verdere behandeling van de zaak is op 10 oktober.-.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.